Minusta

Emma Laine
äiti, 39 vuotta

Nykyajan kiireinen äiti ostaa lasten lelut netistä. Syitä on monia joista ehkä päällimmäisenä sen kätevyys ja lelujen hyvä saatavuus. Jokapäiväisten ostoksien päälle lasten kanssa shoppaaminen usein väsyttää ja siksi netistä tilaaminen on entistä suositumpaa.

Kuitenkin siihen vielä liittyy paljon ennakkoluuloja ja huolia tuotteiden laadusta ja mitä tehdä jos tuote ei ole mieluinen. On hyvä muistaa että netissä ostoksia tehdessä myyjiä koskee samat säännökset kuin kaupoissakin jotka suojaavat kuluttajien oikeuksia. Lisäksi nettikaupoilla kun on henkilöstökuluja vähemmän ne usein pystyvät tarjoamaan ylimääräisiä etuja joita ei normaaleissa kauppaostoksissa saa.

Hyvä esimerkki on BR-Lelujen vuoden pituinen palautus- ja vaihto-oikeus joka on saatavilla vain internetin kautta tilattavien tuotteiden kautta. Voit siis täysin huoletta tehdä ostoksia ja tästä luottamuksenosoituksesta johtuen asiakkaat ovatkin erityisen tyytyväisiä.

Uskon että leikkiminen on tärkeä osa lapsen kasvua ja internet on mullistanut leluhankintojen helppoutau aivan uudella tavalla. Tutustu siis pian netin leluvalikoimaan ja kokeile sen ihanuus unelmiesia lelujen maailmassa!

Kiitokset sivuilla vierailusta,

Emma Laine